We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Tie on H​ä​nen Omilleen

by Goats of Doom

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

 • CD version
  Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Tie on Hänen Omilleen via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

 • Cassette
  Cassette + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Tie on Hänen Omilleen via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Sold Out

1.
Saattele minua käärmeen kaltainen, yön loiste kaunein. Perimään syvimpään, vereen yhtymään. Viettele minua omaksesi, sinun todeksesi. Vapauta minut kaunotar, suloisin raivotar. Siellä lepäilee hän öinen velhotar. Sieltä hän löytää rauhan sijan. Siellä tyyneyden saa öinen syöjätär ja löytää hengen lepopaikan. Avaa silmäni, jotta näkisin kaiken selvemmin. Avaa mieleni, jotta kokisin kaiken kirkkaammin. Annan sieluni, polttaaksesi sen tulessasi, Annan itseni, sinulle yön loiste, omaksesi. Sinusta huokuu uusi elämä, maallisen kuoren repeämä. Ainiaan sinun käsiisi antaudun, sisimpääsi laskeudun. Kannan merkkejä, suloisia hetkejä, sinulle viestinviejä. Haarautuu mieli kuin käärmeen kieli, rakkauden riemumieli. Siellä lepäilee hän öinen velhotar. Sieltä hän löytää rauhan sijan. Siellä tyyneyden saa öinen syöjätär ja löytää hengen lepopaikan. Avaa silmäni, jotta näkisin kaiken selvemmin. Avaa mieleni, jotta kokisin kaiken kirkkaammin. Annan sieluni, polttaaksesi sen tulessasi, Annan itseni, sinulle yön loiste, omaksesi.
2.
Katselkaamme kirkaudessa, valittujen seurassa. On meidän valta rikkaampi, kokonainen ja kirkkaampi. Tähän on päättyvä vaivaan, riemu köyhän taivaan. Alistettujen hautaan, hukkuen merten rauhaan. Missä on mahti kuoleman, seurassa kuolonkorjaajan? Kuljemme voiton teitä, vapaus odottaa meitä. Miksi sydän enää vaikertaa, kun kohta murheet katoaa? On vaihtuva pimeään rauhaan, aikojemme hautaan. Vaan tulee muuttohetki, pois meidät korjataan ja päättyy mainen retki, pääsemme kunniaan. Jos etsi emme valonkantajaa, tietous meiltä katoaa. Käy vihan tietä aina, hänen sanansa mieleen paina. Kuolema meille näyttää näin suloisuutensa ja sydämemme täyttää vain haltioihinsa. Missä on mahti kuoleman, seurassa kuolonkorjaajan? Kuljemme voiton teitä, vapaus odottaa meitä. Miksi sydän enää vaikertaa, kun kohta murheet katoaa? On vaihtuva pimeään rauhaan, aikojemme hautaan. Vaan tulee muuttohetki, pois meidät korjataan ja päättyy mainen retki, pääsemme kunniaan.
3.
Nyt minä edessäsi vieraana kuljen täällä. Kotimaani oikea ei olekaan maan päällä. Vinhana virtaamaa käy aikani häviämään. Olen valmis päästämään, elämäni hylkäämään. Puoleeni katso, varjele minua kädelläsi. Avaa pimeyden mysteerit, anna pysyä lähelläsi. Pidä valveilla loppuun asti, tukahduta hitaasti. Saanko syleilyysi sukeltaa ja silmäni ummistaa? Henkäyksen viimeisen maistaa saa ja unohtaa. Tämän vuoksi synnyimme lannoittamaan äitimaan. Kanssasi vaellan tähtiin, lennän viimeiseen kotiin. Mihin valheet ei yllä, joka huumaa pois täältä. Kanssasi läpäisen taivaan, tukahtuneen harmaan. Missä totuus odottaa, sysimusta pimeys hukuttaa. Niin paljon turhaa elämältä etsimme, tyhjiä tarpeitamme turhaa pyytelemme. Näyt jotka saavat minut viimein tajuamaan, valaistuksen voi löytää vain jos uskoo kuolemaan. Mutta mieleni matkaa jatkaa, jostain pimeyden takaa valo kantaa. Sitä kohti kurkoitan joka minut parantaa. Olenko koskaan siellä jossa maailma ei sinua kiellä? Missä saat aina kirkkaimmin kimmellellä. Sulkeudun syvimpään kotiin uuteen vahvempaan. Loppuuko matkamme tähän vai alkaako uudestaan? Kanssasi vaellan tähtiin, lennän viimeiseen kotiin. Mihin valheet ei yllä, joka huumaa pois täältä. Kanssasi läpäisen taivaan, tukahtuneen harmaan. Missä totuus odottaa, sysimusta pimeys hukuttaa.
4.
Orjien lailla ihmisen sirpaleet kantavat jalustalla harhaa. Sokeina apua etsien vääristä jumalista. Ylistys ja kunnia sinulle kointähti, olet tämän maailman valtias. Joka ojensi kätensä eksyneelle ja toi takaisin elontielle. Tässä maailmassa joka kuolee ja on syntyvä uudestaan, sanasi on oleva laki jota kaikki elollinen kumartaa. Toit nousevan valon keskelle iänkaikkisen tyhjyyden, joten nimessäsi tulen tuhoamaan turhuuden ja typeryyden. Palakoon pois saasta, arvoton ei ansaitse eloa. Ei ole mitään materiaa on vain vakaumus ja kuolema. Laskevan ajan henki, Abrahamin suvun liekki sammuu. Edestä uuden ja puhtaan, vanha maailma pirstoutuu. Ja savuavien raunioiden ikipimeydestä nousee herra, tuomitsemaan kaikkia joiden hetki jäi eiliseen. Tässä maailmassa joka kuolee ja on syntyvä uudestaan, sanasi on oleva laki jota kaikki elollinen kumartaa. Toit nousevan valon keskelle iänkaikkisen tyhjyyden, joten nimessäsi tulen tuhoamaan turhuuden ja typeryyden.
5.
Saastuneen luomakunnan hatarat haaveet huomisesta, pirstoutuneena varisevat jalkoihimme. Hukuneen maailman kyynelvirtaan tukehtuneesta, sirkusareena on peittyvä sodan huutoihimme. Veren veljeskunta, se sama veri meitä yhdistää. Tarttukaamme aseisiin, musta teräs meitä siivittää. Hukkuu luomakunta, purppuravirtaan sykkivään. Neljännen aallon vastatuuli on tuleva tyyntymään. Poljettujen arvojemme, raunioista kantautuu sanoma uuden aikakautemme. Raiskattujen lähteidemme paloista voimamme vahvistuu. Noitavainollanne ei sammuta liekkiämme. Veren veljeskunta, se sama veri meitä yhdistää. Tarttukaamme aseisiin, musta teräs meitä siivittää. Hukkuu luomakunta, purppuravirtaan sykkivään. Neljännen aallon vastatuuli on tuleva tyyntymään. Kuulkaa huutomme, tuomioon viimeiseen. Sota kutsuu kulkijaansa, taipaleelle kultaiseen. Vainoharhainen aate on villinnyt kaiken itsepetokseen. Murheiden täytteiseen, alhaiseen. Sodanjälkeinen autuus, hiljaisuus sen jälkeinen, on puhdas, tulen polttama aamuvarhainen. Veren veljeskunta, se sama veri meitä yhdistää. Tarttukaamme aseisiin, musta teräs meitä siivittää. Hukkuu luomakunta, purppuravirtaan sykkivään. Neljännen aallon vastatuuli on tuleva tyyntymään.
6.
Nouskoon syyvyyden mieli, puhdas viha, käärmeen kieli. Hänen tietoisuus turvaksi täällä, yllemme voimaa surun säällä. Jäänteet palavat armiaasta vallan alle vaipuneesta, katkeruuden Jumalasta, tuomituksi tulleesta. Saastasta, kehdosta, voiton saamme estoista. Valaistukseen viimeiseen, tie on Hänen omilleen. Kumarrun edessäsi, palvelen sinua, viimein saan katsoa palavaa maailmaa. Seison vierelläsi, kiitän sinua, viimein saan ylistää pyhintä valaa. Puhaltaa vihan tuuli suloisin virvoittamaan luokse meidän mieliämme. Anna voimaa sanastasi, siunaa läsnäolollasi, turmele sydämemme. Tähtien takaa lahjasi anna, astiaamme vahvaan kanna. Niin kuin soisit puhuvamme, ohjaa meidän puheitamme. Auta sanasi kuulemahan, sinuun Herra uskomahan. Joka ei tunne haavojasi hän ei ole seuraajasi. Saastasta, kehdosta, voiton saamme estoista. Valaistukseen viimeiseen, tie on Hänen omilleen. Anna valo nähdäksemme, turmelusta sydämmeemme. Valaistukseen viimeiseen, tie on Hänen omilleen Kumarrun edessäsi, palvelen sinua, viimein saan katsoa palavaa maailmaa. Seison vierelläsi, kiitän sinua, viimein saan ylistää pyhintä valaa. Puhaltaa vihan tuuli suloisin virvoittamaan luokse meidän mieliämme. Anna voimaa sanastasi, siunaa läsnäolollasi, turmele sydämemme. Soi kunnia ja kiitos nyt kuninkaallemme, se kantautuu kuolleiden lasten suusta. Soi kunnia ja kiitos nyt herrallemme, on poljettu kansa, Israelin saasta. Kumarrun edessäsi, palvelen sinua, viimein saan katsoa palavaa maailmaa. Seison vierelläsi, kiitän sinua, viimein saan ylistää pyhintä valaa. Puhaltaa vihan tuuli suloisin virvoittamaan luokse meidän mieliämme. Anna voimaa sanastasi, siunaa läsnäolollasi, turmele sydämemme.
7.
Aamen 04:58
Ei ole yhtäkään vanhurskasta, ei yhtäkään ymmärtäväistä. Kaikki ovat kelvottomia ja saastaa. Ei ketään joka tekee oikein, vain karjaa. Hän on antanut heille hengen turtuneen, silmät sokeiden ja korvat kuurojen. Tulkoon heille pitopöytä ansaksi ja satimeksi, kompastukoot he siihen rangaistukseksi. Hämärtykööt heidän silmänsä etteivät näe. Paina aina kumaraan heidän selkänsä. Siionin pelastaja saa väistyä yön kylmään hämärään. Jaakobin sanat saa sylkeä pois häpeään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, heidän kielensä puhuu valheita. Huultensa takana myrkkyä laupeuden, suunsa täynnä kirousta katkeruuden. Nopein jaloin he rientävät vuodattamaan sääliään kurjuuden. He jättävät jälkeensä nälänhädän, Abrahamin kansa mädän. Jumalanpelko on heille totista, elämänkatsomus haaskausta. Meillä on voima, kunnia hänen tähden. Aseena tietoisuus aamutähden. Kuinka ääretön onkaan herrani rikkaus, kuinka syvä hänen viisautensa, tietonsa? Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa, jäljittämätön hänen loistokkuutensa? Kuka voi tuntea Herrani salat, mysteerien takaa avata väkevyytesi valat? Hänen kauttaan on käytävä ja hänen tiedossaan on siemen. Hänen on kunnia ikuisesti. Aamen.

credits

released January 31, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Goats of Doom Finland

contact / help

Contact Goats of Doom

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Goats of Doom, you may also like: